Bestyrelsesmøde

Grundejerforeningen Hvorup Klit

Bestyrelsesmøde d. 24. maj 2021

Referat
________________________________________________________

Deltagere: Peter Møller, Bodil Mark, Pouli Madsen, Peter Erik Jensen og Lene Frost

Generalforsamling 2021

Generalforsamlingen skulle på traditionel vis have været afholdt i dag 2. pinsedag – d. 24. maj – men bestyrelsen besluttede tidligere i år med baggrund i covid-19 situationen at aflyse generalforsamlingen. Da covid-19 desværre fortsat er iblandt os, tages der beslutning om at udsætte generalforsamlingen til næste år - 2. pinsedag – d. 6. juni 2022. Bestyrelsen skønner, at det vil være noget svært at finde et tidspunkt i efteråret, hvor et rimeligt antal medlemmer vil møde op.

Status fra sidste møde d. 9.8.2020

Der har igen i år været ualmindelige mange handler af sommerhuse i foreningens område…. kan vi se af de henv., som foreningen får om ejerskifte fra ejendomsmæglere og advokater - ligesom vi nu også er blevet spurgt, om vi i bestyrelsen er bekendt med om der er sommerhuse eller grunde til salg i området!

Derudover har der været forespørgsler om opretning af vejene, kloakering og om lokalplan for evt. kommende vindmøller på Trudslevvej. Det sidste har Jammerbugt kommune endnu ikke svaret på.

I bestyrelsen er det alvorligste problem, at vi kommer til at mangle friske nye kræfter til at beklæde posterne, da flere af bestyrelsesmedlemmerne ønsker at udtræde efter at have udført bestyrelsesarbejdet i årevis. Det er derfor tvingende nødvendigt, at vi får rekrutteret nye medlemmer ved næste generalforsamling, idet bestyrelsen ikke kan ’overleve’ med 2 tilbageværende medlemmer.

Der afholdes generalforsamling i SSJK - Sammenslutningen af Sommerhusgrundejerforeninger i Jammerbugt Kommune d. 29. maj.

Jammerbugt kommune har inviteret til det årlige møde mellem sommerhusgrundejerforeningerne og kommunen d. 7. juni, hvor emnerne blandt andet er: den nye/kommende renovationsordning, afvanding i sommerhusområder, oplæg om revision af lokalplaner, orientering om de tre nye cykelstier og om placering af mobilmaster de seneste år. Bestyrelsen er repr. ved dette møde.

Medlemslisten

Vi har nogle udfordringer med at holde medlemslisten opdateret, idet foreningen ikke altid får besked om ejerskifter ligesom medlemmer skifter e-mailadresser, som foreningen ikke orienteres om. Som skrevet får vi automatisk besked fra visse ejendomsmæglere, ligesom nye ejere selv kontakter os med ønske om medlemskab.

Årsregnskab 2020/2021

Årsregnskabet findes på vores hjemmeside og kan downloades.

Nyt fra vejudvalget

Der har ikke - p.g.a. covid-19 - været afholdt møde. Nyt møde er berammet til juni.

Der har tidligere været forslag om fælles at opsætte hjertestartere, men nu har grundejerforeningen Marie Andersens klit selv valgt at opsætte en hjertestarter tæt ved sti 1. I bestyrelsen vil vi over sommeren overveje ligeledes at opsætte en hjertestarter i vores område

Næste møde

Afholdes d. 12. september 2021 kl. 10 hos Bodil.

For referat: Lene Frost