Bestyrelsesmøde og årsregnskab

Grundejerforeningen Hvorup Klit

Bestyrelsesmøde d. 9. august 2020

Referat

_____________________________________________

Deltagere: Peter Møller, Bodil Mark, Pouli Madsen, Peter Erik Jensen og Lene Frost

Generalforsamling 2020

Generalforsamlingen skulle på traditionel vis have været afholdt 2. pinsedag – d. 1. juni – men bestyrelsen besluttede med baggrund i covid-19 situationen at udskyde datoen. Da covid-19 desværre fortsat er iblandt os, tages der beslutning om at udsætte generalforsamlingen til 2. pinsedag – d. 24. maj 2021.

Henvendelser fra medlemmer

En del henvendelser har omhandlet problemerne med overfladevand på primært Almavej, Astavej og Alvildavej i foråret. I bestyrelsen har vi bragt problemstillingen videre til Sammenslutningen af sommerhusgrundejerforeninger i Jammerbugt kommune, men det årlige møde i foreningen er …ligesom det årlige møde med Jammerbugt kommune….desværre også blevet aflyst.

Andre henvendelser har vedrørt vejforholdene med huller i vejene efter forårets og forsommerens kraftige regnfald. De henv. er videregivet til vejudvalget.

Der har været ualmindelige mange handler af sommerhuse i foreningens område…. kan vi se af de henv., som foreningen får om ejerskifte fra nogle ejendomsmæglere og advokater.

Derudover har der været forespørgsler af mere praktisk karakter, som vi gerne videreformidler.

Medlemslisten

Vi oplever store udfordringer med at holde medlemslisten opdateret, idet foreningen ikke altid får besked om ejerskifter ligesom medlemmer skifter e-mailadresser, som foreningen ikke orienteres om. Som skrevet får vi automatisk besked fra visse ejendomsmæglere, ligesom nye ejere selv kontakter os med ønske om medlemskab.

Kontingentopkrævning

Der er i år - pr. 1. april - opkrævet kontingent for en 2-årig periode på kr. 150.

Der er udsendt anmodning pr. e-mail til 160 medlemmer, hvoraf 116 har betalt. D.v.s. at 44 grundejere ikke har betalt kontingent – og det på trods af, at der er sendt rykkere og udført et meget stort researcharbejde for at finde korrekte e-mail og andre kontaktoplysninger.

SÅ……bestyrelsen kan kun meget kraftigt opfordre til, at vi modtager oplysninger om ejerskifter og ændringer i kontaktoplysninger.

Nyt fra vejudvalget

Vejudvalget foreslår opstilling af hjertestartere med flg. placeringer:

  1. Redningsvejen Nord ved krydset Den Grønne Vej

  2. Redningsvejen Nord ved afkørslen til Ane Maries Vej

I bestyrelsen giver vi tilsagn om at medfinansiere de to hjertestartere i et samarbejde med de fire andre grundejerforeninger.

Vejudvalget har været i dialog med Løkken Klit Camping om at renovere strandtrappen ved Den Grønne Vej. Campingpladsen ønsker ikke at deltage, da de hævder, at de foretog den sidste totalrenovering af trappen uden økonomisk bistand fra andre. Vores tilbagemelding til Vejudvalget er, at vi ønsker et overslag over en evt. renovering….og at campingpladsen bidrager, idet de altovervejende brugere af trappen er campister, der særligt i sommerdagene udgør en sand folkevandring frem og tilbage mellem campingpladsen og stranden.

Vejene har været i rimelig stand, når der henses til vejrliget i den første del af året. Sejlstrup Entreprenørforretning, der har opgaven med at vedligeholde vejene, opfordres til igen at bruge knust asfalt, der støver langt mindre.

Vejudvalget opfordrer de fem grundejerforeninger til at få foretaget underskriftindsamling med henblik på at få nedsat hastighedsbegrænsning i området til max. 30 km/t. I bestyrelsen beslutter vi at medtage opfordringen til behandling på næste generalforsamling.

Årsregnskab

Revideret årsregnskab for perioden 1.4.2019 – 31.3.2020 vedlægges referatet til orientering.

For ref:
Lene Frost