Grundejerforeningen Hvorup Klit

Bestyrelsesmøde d. 22. april 2019

Referat

________________________________

Deltagere: Peter Møller, Bodil Mark, Pouli Madsen og Lene Frost – afbud fra Peter Erik Jensen

Nyt fra vejudvalget

Vedligeholdelsen af vejene er overordnet set tilfredsstillende. Efter Stofas gravearbejde er der behov for nogle udbedringer – bl.a. er der ret store forekomster af mursten ? på bl.a. Charlottevej og Almavej ligesom Den Grønne Vej trænger til en mindre overhaling. Bestyrelsen retter henvendelse til Stofa herom.

Fra vejudvalget er der modtaget en forespørgsel om vi – sammen med de andre 4 grundejerforeninger – vil bidrage til at få opstillet en hjertestarter. Fra bestyrelsens side er der positiv tilkendegivelse med forbehold for, at der sker en central placering i området.

Henvendelser fra medlemmer

Der har været forskellige henvendelser fra medlemmer – især om de trafikale forhold. Der er bl.a. stillet forslag om etablering af bumps fire forskellige steder ligesom der fra flere sider har været et ønske om øget skiltning i forhold til hastighedsbegrænsning. Forslagene medtages til behandling i det fælles vejudvalg.

Forberedelse af generalforsamlingen

Der finder sted 2. pinsedag – mandag d. 10. juni kl. 10 – på restaurant Strandgården. Dagsorden udsendes snarest.

Evt.

Jammerbugt kommune har inviteret til formandsmøde for sommerhusgrundejerforeninger d. 29. maj, hvor Peter Møller deltager.

Lene Frost