Bestyrelsesmøder

Grundejerforeningen Hvorup Klit

Bestyrelsesmøde d. 16. september 2018

Referat

____________________________________________________________________________________________

Deltagere: Peter Møller, Bodil Mark, Peter Erik Jensen og Lene Frost – afbud fra Pouli Madsen

Nyt fra vejudvalget

Med baggrund i den enestående sommer har vejene været i rigtig god stand, indtil regnen kom over os igen med fuld styrke for uger siden. Det har bevirket mange huller, som trænger til udbedring – og bestyrelsen har sendt en anmodning til vejudvalget om at dette bliver gjort snarest.

Derudover arbejder vejudvalget fortsat med de to bump på hhv. Alexandravej og Alvildavej. Ansøgning er indsendt til Jammerbugt kommune.

Næste møde i vejudvalget er medio oktober.

Henvendelser fra medlemmer

Der har været forskellige henvendelser fra medlemmer – især fra nye, idet der er blevet solgt flere huse sommeren igennem. Derudover har der været forespørgsler om Stofa, kontingent m.m.

Medlemslisten

Med de sidste indberetninger skulle listen være ájourført.

Vi opdaterer løbende listen på baggrund af indmeldinger om ejerskifter, ændringer i emailadresser og tlf.numre.

Stofa - fibernet

Vi har forespurgt Stofa, hvor langt de er i processen med at etablere fibernet – bl.a med baggrund i, at det er over en måned siden, at vi blev bedt om at sætte de grønne krydser op på husene til markering af, hvor nettet ønskes indlagt. I mellemtiden er mange af krydserne blæst af! Stofa medgiver, at krydsernes opsætning ikke er helt gennemtænkt, men de er udsendt i god tid, så grundejerne også skulle have mulighed for at komme i sommerhuset – og sætte dem op!

Stofa har oplyst, at de første kundeinstallationer startede d. 14.9. – og at der nu løbende udsendes tider til os grundejere for installering.

Evt.

Det kniber fortsat for nogle medlemmer at beskære rosenbuske langs vejene!

Næste møde i bestyrelsen afholdes 2. påskedag – 22.april 2019 kl. 10 hos Bodil.

 

Lene Frost